BASES DEL 2on CONCURS DE RATAFIES ARTESANALS
I CASOLANES DE TERRASSA
* Podran prendre part del concurs tots aquells/es elaboradors/es de ratafia artesana que ho desitgin.
* Cada participant podrà portar a concurs totes les ratafies que desitgin.
* La ratafia s’ha d’entregar al punt de recollida on s’introduirà dins d’una ampolla de vidre de 50 cl sense etiquetes ni distintius.(1)
* Cada ratafia ha d'anar acompanyada amb un sobre que contingui el nom, adreça electrònica i telèfon de contacte del ratafiàire.
* La ratafia ha d’estar elaborada artesanalment amb nous verdes, herbes i espècies naturals.
* Les ampolles de ratafia no es retornaran, passaran a disposició de l'organització.
* Les ratafies es presentaran als punts de recollida següents:
* Podran prendre part del concurs tots aquells/es elaboradors/es de ratafia artesana que ho desitgin.
* Cada participant podrà portar a concurs totes les ratafies que desitgin.
* La ratafia s’ha d’entregar al punt de recollida on s’introduirà dins d’una ampolla de vidre de 50 cl sense etiquetes ni distintius.(1)
* Cada ratafia ha d'anar acompanyada amb un sobre que contingui el nom, adreça electrònica i telèfon de contacte del ratafiàire.
* La ratafia ha d’estar elaborada artesanalment amb nous verdes, herbes i espècies naturals.
* Les ampolles de ratafia no es retornaran, passaran a disposició de l'organització.
* Les ratafies es presentaran als punts de recollida següents:
v Ateneu Candela, Carrer Montserrat, 136
v Ateneu Terrassenc, Passeig Vapor Gran, 39 Tel. 937891574 Horari:
Dilluns a dijous, de 5 a9 de la tarde. Divendres de 5 a 8 de la tarda.
v Café Teatre, Carrer de Baix, 31
Tel, 937802238
v MÀGIC Moda, Dr. Aymerich i Gilabertó, 14 Tel 937835758
I a Sabadell:
v Bar Cal Pare, Carretera de Prats, 113
Tel 937161026
Data límit de presentació de mostres:
Als punts de recollida, fins el divendres 14 d’octubre inclòs.
O bé, el mateix dia del concurs: diumenge 16 d’octubre de
2016 abans de les 11:00 hores
ALTRES ASPECTES
DEL CONCURS
*El jurat estarà
format per persones amb criteri i experiència.
*El jurat valorarà les mostres a concurs d’acord amb els següents paràmetres:
*El jurat valorarà les mostres a concurs d’acord amb els següents paràmetres:
·
Filtratge.
(Transparència)
·
Color.
·
Olor.
·
Gust.
*La
valoració dels paràmetres, serà eliminatòria.
* El veredicte del jurat es comunicarà una vegada s'hagi fet la ronda de tasts, i s'hagi fet el recompte de vots. En cas d'absència del guanyador, el premi passarà al segon classificat. La decisió del jurat és irrevocable.
* Hi haurà premi per als tres primers classificats.
* Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà l’organització segons el seu lliure criteri.
* La participació al concurs implica l'acceptació de les esmentades bases.
* El veredicte del jurat es comunicarà una vegada s'hagi fet la ronda de tasts, i s'hagi fet el recompte de vots. En cas d'absència del guanyador, el premi passarà al segon classificat. La decisió del jurat és irrevocable.
* Hi haurà premi per als tres primers classificats.
* Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà l’organització segons el seu lliure criteri.
* La participació al concurs implica l'acceptació de les esmentades bases.
(1)
L’organització del
concurs facilitarà les ampolles adients. El participant haurà d’abonar-ne 2,00 €
per cadascuna.
Info: La Colla dels
Federins "Trabucaires de Terrassa"
trabucaires.de.terrassa@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada