divendres, 14 de juliol del 2017

22 de juliol de 2017

Com es pot fer amb tanta calor la guerra carlina?
Investidura de Trabucaire d'Honor





Com cada any el dissabte més proper a la data del 22 de juliol fem la festa de recreació històrica i trabucaire, que hem batejat amb el títol:
Com es pot fer amb tanta calor la guerra carlina?

El programa d'enguany és: 
  • A les 18.30, les entitats participant es concentraran al Passeig Vint-i-Dos de juliol, cantonada carrer del Nord. Hi participaran colles de percussió tradicional i Trabucaires. En aquest punt s'iniciarà la Cercavila trabucaire acompanyats d'entitats de cultura popular, amb el següent itinerari:
  • Passeig Vint-i-dos de juliol cantonada carrer del Nord, carrer del Nord, Plaça de Mn Cinto Verdaguer, Cami Fondo, Placeta de Saragossa, Carrer Sant Pere, Raval de Montserrat. Finalitzant la Cercavila al Raval de Montserrat a les 19.15 hores.
  • A les 19.30 la investidura del trabucaire d'honor d'enguany a l'atri de l'ajuntament. Aquest any és l'amic Francisco Salazar.



  • A les 19.45 s'iniciarà la tradicional cercavila ciutadana al Monòlit en record d' Joaquim Jover i Valentí Alagorda, amb el seguent itinerari: Raval de Montserrat, Carrer cremat, Plaça Vella, Font Vella, Passeig Comte d'Ègara, Avda Jacquart, Carrer Igualtat i Passeig de Joan Miró.
  • A les 20:15 farem la tradicional ofrena floral i gal·lejades d'honor a en Jaume Jover i en Valentí Alagorda, al Passeig de Joan Miró.
  • En acabar els actes a les 20:30 hi haurà un sopar a la pista de l'Associació de Veïns de Vallparadís al Carrer de Salmerón. (*)

Organitza: Associació Trabucaires de Terrassa "La Colla dels Federins"
Participen:El Ball del Serrallonga de Terrassa, La Pàjara,

Amb la col·laboració: Associació de Veïns de Vallparadís, Associació de Veïns del Barri Universitari- Cementiri Vell. Ateneu Terrassenc.

Amb el suport de l''Ajuntament de Terrassa.
Diputació de Barcelona.
Generalitat de Catalunya.


Esperem comptar de la vostra assistència, per poder saludar-vos personalment.

(*) Per participar del sopar caldrà confirmar-ne l'assistència, per mitjà del correu:trabucaires.de.terrassa@gmail.com
o bé trucant al: 659033956
Preu del sopar 8 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada