dijous, 21 de juny de 2012

COM ES POT FER AMB TANTA CALOR, LA GUERRA CARLINA.
Activitat pel 21 de juliol de 2.012


COM ES POT FER AMB TANTA CALOR, LA GUERRA CARLINA.

Actes de commemoració del 140 è aniversari dels fets del 22 de juliol de 1.872, i a l’enems Centenari del Monòlit erigit en memòria d’aquests fets.Programa d’actes:

Dimarts 17 de Juliol:

 Conferència a l’Ateneu Terrassenc. A les 19:30 hores. Els fets històrics. A càrrec de l’ historiador Joaquim Verdaguer.

Dijous 19 de Juliol:

 Col•loqui a l’Ateneu Terrassenc. A les 19:30 hores. Presentació dels Fulls de rengle de la Colla dels Federins. Comentaris sobre les Tirallongues de Rodolins Satírics del 2.010, 2.011 i de les que presentarem enguany, el dia 21 de juliol.

Dissabte 21 de Juliol

 Concentració a la Plaça dels Drets Humans, a 18:00 hores. Representació dels fets amb el relat de la Tirallonga de Rodolins Satírics a les 19:00 hores. Actuació amb trabucs i acompanyament de tabals.

 Investidura del Trabucaire d’Honor del 2.012. A les 20:00 hores

 Repartiment d’obsequis a les entitats col•laboradores

 Cercavila fins el Passeig de Joan Miró, a les 20:15 hores. Davant del Monòlit: Ofrenes florals, interpretacions poètiques i musicals. Galejades d’honor.

 Sopar de germanor a l’espai de lleure del Carrer de Salmeron. Sopar organitzat per gentilesa de l’Associació de Veïns de Vallparadis. Preu del tiquet 7,50€ per persona. *Organitza: Colla dels Federins “Associació Trabucaires de Terrassa”, conjuntament amb l’Ateneu Terrassenc, Associació de Veïns del Barri Universitari Cementiri Vell i Associació de Veïns de Vallparadís.

Amb la participació de: Trabucaires del Vi d’Alella, Trabucaires de Castellar del Riu, Diables de Sant Llorenç, Diables de Ca n’Aurell i Associació d’Amics de St. Antoni Abat.

Amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

*Per reserves pel sopar trucar al 659033956. O enviar un missatge a trabucaires.de.terrassa@gmail.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada