diumenge, 18 d’octubre del 2020

Festa i Tast del 6è concurs (virtual) de Ratafia de Terrassa

Gràcies !
Gràcies a totes i tots!
Ha estat una gran jornada, la de la Festa i Tast del 6è Concurs de Ratafies de Terrassa, a estat una edició molt especial, per això volem donar-vos les gràcies!
La precaució per l'alerta sanitària que estem vivint no ens ha impedit, a tots aquells que som afeccionats a la filosofia dels licors artesanals, de ser presents a la nostra diada anual.
Tot i el perill d'oblidar a algú, volem esmentar als col·laboradors i participants de la Festa de la Ratafia de Terrassa.
Agraïm el suport de l'Ajuntament de Terrassa, fet palès amb la visita a la nostra paradeta de la regidora de Comerç la Niqui Ramírez de Comerç i Mercats, i del regidor Pep Forn de Turisme.
La col·laboració de l'Ateneu Terrassenc, el Mercat de la Independència i de la Coordinadora de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa.
L'escalf de Bolets and Co, Carns Selectes Vera, Aviram Jordi, Bar El Cresol i del Jaume de la Taverna El Porró.
L'organització dels companys Pere Vivó, Joan Gràcia i Josep Sellarès.
La participació, virtual, de: Ricard Carcelen, Cèlia Ros, Maria Teresa Sellarès, Beda Martínez, Lluís Gallardo, Amadeu Aguado, etc.
El ressò als mitjans de comunicació: Programa el Submarí de la Ràdio Municipal de Terrassa, Diari de Terrassa, Malarrassa, La Torre Nació Digital, Televisió Municipal de Terrassa, Arxiu Tobella.
Gràcies a tots per fer tan especial aquesta sisena edició del Concurs de la ratafia de Terrassa, virtual sí, però amb la voluntat de continuar fent gran aquesta tradició a la nostra ciutat.
I per acabar, gràcies a totes les terrassenques i terrassencs que se'ns han acostat, seguint tot el protocol de les recomanacions sanitàries, per donar suport a la Festa i Tast del 6è concurs de ratafia de Terrassa, tot adquirint la Ratafia Modernista de Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada