dimecres, 27 d’abril del 2022

Campament de recreació històrica al Passeig . Fira Modernista 2022


 

Tornem-hi!

Ens complau adjuntar-vos el programa de les nostres activitats al Passeig del Comte d'Ègara, dins de la programació de la Fira Modernista de Terrassa d'enguany, pels dies dissabte 7  i diumenge 8 de maig.

Horari de les activitats al Campament de recreació històrica dels Federins al Passeig.
Dissabte:
  • 10: Esmorzar de l'obrer. Obert a tothom, cal adquirir ticket.
  • 11: Taller de miniatures i retallables modernistes. Obsequi a tots els nens que hi participin.
  • 11:30: Audició música popular a càrrec del taller de Dolçaines del CAT (Centre Artesà Tradicionàrius)
  • 12:30: Degustació i venda de la Ratafia Modernista.


Diumenge:
  • 10:30: Sortida de la Cercavila:"Que venen els carlins! Que venen els federals!" Amb la col·laboració de la Colla d'Amunt i Crits, i d'en Toni Costa amb els grallers dels Geganters de Vacarisses. 
  • Itinerari: 10:30 del Passeig, Font Vella, placeta de la Cuina Moderna (aturada), 11:00 Plaça Vella (actuació),  Carrer Major, Carrer Major cantonada carrer Unió (aturada) Portal de Sant Roc (aturada), 12:00 Rambla a l'alçada de la plaça Clavé final.


Durant tota l'estada del campament es continuarà informant de la Ratafia Modernista, dels tallers de ratafia casolana, i fins i tot alguna degustació, si s'escau!

#ladotzena  @firamodernistatrs  #ratafiamodernista @pauanduix #trabucairesdelmodernisme #federins #Centreartesatradicionarius #CAT #CoordinadoratrabucairesdeCatalunya #CoordinadoraculturadeTerrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada